Description

Address

  • Address:Cable Beach
  • P.O. Box:P.O. Box N-4738
  • Island:Nassau / Paradise Island, Bahamas
  • Town:Nassau
  • Area:Cable Beach
  • Email: Email this business
Social Networks:

Wrong info? click here to let us know

Celebrations Party Supplies & Rentals

Review : Celebrations Party Supplies & Rentals
Show all

June 23, 2014

CELEBRATIONS PARTY POOPERS

I ORDERED TABLES, TABLE CLOTHS,TENT, AND FOOD WARMERS FOR THE UPCOMING EVENT THAT I WAS HAVING. I ORDERED THE ITEMS ON THURSDAY, JUNE 19TH,2014. THE MAN SAID THAT I WILL BE RECEIVING THE ITEMS ON SATURDAY, JUNE 22 OR SUNDAY @ 1PM THE LATEST! AS I WAITED ON SATURDAY THEY NEVER SHOWED UP FINE! ON SUNDAY @ 2:00PM I CALLED THE OFFICE AND I WAS TRANSFERED TO THE VOICEMAIL. THEY NEVER SHOWED UP. I WAITED A LITTLE LONGER BECAUSE THE EVENT DIDNT STARTED UNTIL 5PM. AT 4:45 THE GUEST HAS STARTED TO ARRIVE I WAS HIGHLY UPSET BECAUSE THEY NEVER SHOWED UP. I WAS VERY DISAPPOINTED... THE FOLLOWING DAY I WENT TO THE OFFICE AND I GOT MY MONEY BACK AND THE MAN SAID THAT THEY SAID THE ITEMS HAS ARRIVED AND THEY NEVER DID. I WILL NEVER RECOMMEND THEM TO ANYONE NEVER AGAIN. VERY BAD SERVICE CELEBRATIONS A.K.A. THE PARTY POOPERS!!!!

Tags : POOR SERVICE BAD COMPANY 

All views expressed on this post are posted by the users and do not represent the opinions of BahamasLocal.com, its management or staff.

 Sponsored Ads
Quick Info

Click here to enlarge the Map

 Sponsored Ads
User ratings

HAPPY CUSTOMER

Saw this company's ad on facebook and needed a bouncing castle for my son's birthday party on Sunday August 21st 2016. They had an amazing special that included tables and chairs with the bouncing castle, so went and booked with them. After I came to this site and saw all the negative reviews, I ...

CELEBRATIONS PARTY POOPERS

I ORDERED TABLES, TABLE CLOTHS,TENT, AND FOOD WARMERS FOR THE UPCOMING EVENT THAT I WAS HAVING. I ORDERED THE ITEMS ON THURSDAY, JUNE 19TH,2014. THE MAN SAID THAT I WILL BE RECEIVING THE ITEMS ON SATURDAY, JUNE 22 OR SUNDAY @ 1PM THE LATEST! AS I WAITED ON SATURDAY THEY NEVER SHOWED UP FINE! ON S...

Show all

All views expressed on this post are posted by the users and do not represent the opinions of BahamasLocal.com, its management or staff.

Favorites

0 people have marked this place as a favorite.

ADD TO FAVORITES
 Sponsored Ads